Știrile 60m.RO

Ministrul Culturii prins cu minciuna în scandalul șpăgilor de la Constanța

L-am prins cu minciuna! Avem dovada că ministrul Culturii, Liviu Romașcanu, a mințit când a declarat că nu a avut sesizări cu privire la Magdalena Tiță, șefa Direcției de Cultură Constanța (n.red-reținută de DNA), și a instituției pe care o conduce. În realitate, ministrul a fost informat de practica ilegală a DJC Constanta, scrie Replica de Constanța.

Ziarul a intrat în posesia unui memoriu transmis de către firma 3D American Style Development SRL, care se chinuie să investească, de doi ani, în Palazu Mare și i se pun bețe în roate. Societatea atrage atenția, în documentul transmis, de faptul că i s-a solicitat suma de 10.000 de euro pentru obținerea avizului solicitat. Atunci, de ce spune ministrul că nu a  primit semnale de la Constanța?

Magdalena Tiță, șefa Direcției Județene pentru Cultură Constanța, a fost prinsă în flagrant în timp ce primea mită.

Nu am o comunicare oficială din partea DNA-ului. Tot ce pot să spun este că, dacă s-a întâmplat un asemenea lucru, este extrem de grav. Niciodată nu a primit ministerul sesizări de acest gen, de la Direcția de Cultură Constanța. Din păcate, doamna este una dintre cele mai bune directoare din cadrul Direcțiilor Județene de Cultură, surpriza e la fel de mare ca pentru dvs. Am toleranță 0 față de așa ceva”, a spus ministrul acum câteva zile.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button