Politică

După deputatul gay, PSD are un lider local reținut pentru pedofilie: A agresat sexual două fetițe

Scandalurile sexuale nefirești se țin lanț de partidul Social Democrat în ultima vreme. Liderii PSD se pare că au apucături neortodoxe. Dacă la Argeș PSD s-a ales cu un deputat gay surprins ce făcea sex cu un alt bărbat într-o cameră de hotel, la Teleorman, un consilier local și fost vicepreședinte al Consiliului Județean a fost reținut după ce ar fi agresat sexual două fetițe. PSD-istul afirmă că gesturile sale sexuale necotrolate au fost doar ”săruturi părintești”.

Cornel Bleajă, fost vicepreședinte al CJ Teleorman, actual consilier județean PSD și profesor de fizică la Școala nr.4 din Zimnicea, este acuzat de „apropieri nefirești” față de elevele sale.

Ancheta a fost deschisă după ce acuzaţiile legate de faptele cadrului didactic au făcut obiectul unui articol în presa locală.

”În urma apariţiei unor informaţii în mediul online privind faptul că un cadru didactic de la o unitate de învăţământ din oraşul Zimnicea ar fi exercitat unele «apropieri nefiresti» faţă de anumite eleve cu ocazia cursurilor desfăşurate în incinta unităţii şcolare, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman este abilitat să comunice următoarele: În baza aspectelor semnalate în spaţiul public, la data de 04.11.2022, în urma verificărilor efectuate de poliţişti la unitatea respectivă de învăţământ a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 219 alin.1 şi alin.2 lit.a şi c Cod Penal. Poliţiştii au continuat urmărirea penală faţă de posibilul autor al comiterii faptei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală , în data de 10.11.2022 fiind luată măsura reţinerii pentru 24 de ore pe numele bărbatului”, informează, joi seară, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman.

Anchetatorii au început acţiunea penală, iar suspectul va fi prezentat unui complet de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Dosarul a fost deschis după ce, în 4 noiembrie, jurnaliştii locali de la investigatoria.ro au scris că actualul consilier judeţean din Teleorman Cornel Bleajă, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman şi profesor de fizică la o şcoală din Zimnicea, a fost acuzat de două eleve că le-ar fi atins în mod necorespunzător. Copilele ar avea, conform sursei citate, 13, respectiv 15 ani.

Conform sursei citate, Bleajă ar fi demisionat în urma acuzaţiilor care i-au fost aduse, susţinând că ar fi fost vorba despre ”un sărut părintesc”, conform declaraţiilor date în presa locală de directorul şcolii unde s-ar fi petrecut faptele. Demisia invocă probleme personale şi familiale.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button