Politică

Alfred Simonis spune că PSD vrea să păstreze Ministerul Transporturilor după rotativă, vaca de muls a grupării infracționale de la Timișoara

Alfred Simonis, liderul deputaţilor PSD, a declarat marţi în emisiunea Proiect de Ţară: România, de la Prima News, că PSD vrea să păstreze Ministerul Transporturilor după rotativă, vaca de muls a grupării infracționale de la Timișoara patronată de Sorin Grindeanu. Sorin Grindeanu s-a remarcat prin aducerea tuturor neamurilor din familia PSD Timiș pe la instituțiile subordonate Ministerului Transporturilor, astfel s-a ajuns ca în unele instituții să avem mai mulți directori decât angajați.

Toți lipitorii de afișe de la PSD Timiș stau astăzi pe salarii de mii de euro în funcții pe la CFR, CNAB și alte instituții subordonate lui Grindeanu. O parte din aceste salarii impresionante ajung ca cotizații la partid pentru campania electorală.

Întrebat dacă cei de la PSD îşi doresc păstrea Ministerului Transporturilor, după rotativă, Alfred Simonis a răspuns: Cred că da, am fost destul de categorici în sensul acesta. (..) E foarte important că la cele două ministere care ar putea fi în discuţie, Ministerul Transporturilor şi MIPE, unde e domnul Boloş ministru, sunt doi miniştri foarte buni, care îi fac fiecare treaba pe segmentul pe care îl gestionează”, a spus Simonis.

El a precizat că „sunt doi oameni care performează la ministere şi acest lucru se şi vede”.

„La Transpporturi, toate marile proiecte au fost deblocate”, a arătat Simonis, precizând că probabil la finalul anului viitor vom avea mult mai mulţi kilometri de autostradă decât acum, iar meritul este şi al ministrului Grindeanu.

Amintim că Sorin Grindeanu și Marcel Ciolacu sunt asociați în mai multe companii, cu ajutorul doamnei Teodora Grindeanu și a domnului Mihai Ciolacu alias ”Miță”. Doamna Teodora este soția șefului de la Transporturi, iar Miță Ciolacu este nepotul șefului PSD. Așadar combinațiile mafiote sunt puse pe numele neamurilor în marea familie PSD care jefuiește țara.

„E păcat să schimbi miniştri, să faci schimbări acolo unde lucruri merg bine şi asta este o abordare pe care o au toţi liderii coaliţiei, nu doar cei din PSD”, a afirmat Simonis. El e precizat că Sorin Grindeanu a declarat recent la Timişoara că, dacă va rămâne la transporturi, va rămâne în Guvern, în caz contrar, nu.

Despre scenariul în care Sorin Grindeanu ar putea merge ca preşedinte la Camera Deputaţilor, Simonis a răspuns: „E un scenariu şi acesta”.

„Nu există o problemă în acest moment de leadership la PSD, nu se caută un lider, există o relaţie excelentă între preşedintele partidului şi domnul Grindeanu, sunt chiar prieteni foarte buni”, a spus el.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button