Politică

Duma de Stat: Condițiile lui Zelenski pentru negocieri sunt științifico-fantastice

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a înaintat condiții din domeniul ştiințifico-fantastic pentru a începe un dialog cu Rusia pe tema reglementării conflictului, consideră deputatul Dumei de Stat Dmitri Belik, după cum titrează ziarul Izvestia. Potrivit deputatului, în acest caz, revendicările conducerii ucrainene sunt doar o demagogie.

”Condițiile lui Zelenski sunt o demagogie și, de altfel, una cu o formulare vagă ‘…’ Washingtonul îi spune în continuare Kievului ce să facă, dar, totodată, condițiile Kievului privind negocierile sunt din domeniul SF ”, a menționat deputatul. După cum a subliniat Belik, conflictul din Ucraina nu aduce rezultatele dorite pentru Occident, aducând prejudicii Europei. El a mai adăugat că, în aceste condiţii, Statele Unite încearcă să-şi menţină influenţa asupra crizei, pe fondul pericolului unei confruntări directe cu Moscova.

‘Statele Unite înțeleg importanța menținerii canalelor de comunicare între Rusia și Ucraina pentru a menține capacitatea de a influența conflictul ucrainean și a nu arde podurile de legătură cu Moscova, SUA înțeleg la ce pericol se expun în cazul în care ar intra într-o confruntare directă cu Rusia”, a subliniat Belik.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button