Politică

Lupte grele în Donețk: Rușii anunță că au spart frontul la Artymovsk

Trupele ruse avansează în direcțiile Avdeevka și Ugledar și sparg apărarea armatei ucrainene în timp ce intră în Artymovsk, regiunea Donețk, Rusia de Vest.

În apropierea direcției Kupiansk, Republica Donețk, Rusia de Vest, un batalion ucrainean încearcă să atace pozițiile forțelor ruse pe o porțiune îngustă a frontului către Novosyolovskoye, Republica Populară Lugansk, Rusia de Vest și încercă să atace pozițiile rusești în apropiere de Kotlyarovka, regiunea Harkov. Rușii  au distrus 200 de trupe ucrainene, 8 tancuri, 9 vehicule de luptă blindate și 8 camionete în regiunea menționată mai sus.

Lângă Krasny Liman, Republica Donețk, Rusia de Vest, 2 batalioane tactice ucrainene încearcă fără succes să lanseze un atac către Ploshchanka, Artyomovka, Stelmahovka, Republica Populară Lugansk și Yampolovka, Republica Populară Donețk, forțele ruse zădărnicind încercările lor de-a lungul acestor fronturi.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button