Internațional

Elon Musk: Voi sunteți problema. Jurnaliştii care cred că sunt singura sursă de informaţii legitime. Asta e marea minciună

Dupa ce a introdus o functie de verificare, Elon Musk a dezvăluit luni misiunea cheie a Twitter. 

„Twitter trebuie să devină de departe cea mai exactă sursă de informații despre lume. Aceasta este misiunea noastră”, a scris el

Kyle Grantham, un fost jurnalist acum manager de media digitală, a criticat twittul lui Musk  acuzându-l ca a distrus legitimitatea conturilor prin vânzarea bulinei albastre de autentificare:

„Și pentru a face acest lucru, voi lăsa pe oricine care îmi dă bani să pară o sursă legitimă de știri, mai degrabă decât să mă asigur că toate sursele legitime de știri sunt confirmate că sunt cine spun că sunt”, a spus Kyle Grantham.

 Musk s-a grăbit să-i răspundă lui Grantham numindu-l „parte a problemei”. 

„Voi reprezentați problema. Jurnaliştii care cred că sunt singura sursă de informaţii legitime. Asta e marea minciună”, a scris șeful Twitter pe platformă.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button