Știrile 60m.RO

Publicația Armatei îl ironizează pe ministrul PSD: Cu un profesor de engleză la comandă…

Publicația „Observatorul Militar” scrie, într-o postare publicată miercuri pe contul de Facebook în care-și promovează noul număr, că „niciun militar n-o să mai aibă scuză să nu vorbească engleză și încă cu accent anglo-saxon”, după ce în fruntea armatei a fost numit „un fost profesor de limba engleză”.

„Observatorul Militar” este săptămânalul Ministerului Apărării Naţionale. Apărut în 1859, ziarul s-a înscris în tradiția publicațiilor militare din toată lumea. „Observatorul” face parte din trustul de presă al MApN, alături de emisiunea ProPatria, publicații dedicate veteranilor și alte producții media.

„Good morning! How are you today? Feeling like a leader?” Luni, 2 octombrie 2022, „Observatorul Militar” a anunțat apariția numărului 43 din acest an. Textul de pe Facebook care promovează ediția tipărită începe astfel: „Good morning! How are you today? Feeling like a leader?”

Apoi, textul continuă: „Cu un fost profesor de limba engleză la comandă, în curând niciun militar n-o să mai aibă scuză să nu vorbească engleză și încă cu accent anglo-saxon. La asta ajută, desigur, și exercițiile multinaționale la care participăm sau diversele proiecte din educație în care sunt angrenate instituții de învățământ din armată. Totul în cele, încă, 24 de pagini ale „Observatorului militar”; azi, nr. 43. Citiți, ca să știți!”. 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button