Politică

Primarul Chișinăului o atacă pe Maia Sandu: La cât de mult ne ajută România, Republica Moldova a ales o firmă din India pentru linia electrică de 400 de kV

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a comentat recentele declarațiile ale Președintelui Republicii Moldova,  Maia Sandu, într-un interviu pentru presa română. Edilul susține că „regretă faptul că președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, prin declarațiile sale, se opune, indirect, unor proiecte viabile destinate Capitalei”, transmite Știri.md.

„Îmi pare rău că prin declarațiile sale, într-un interviu, un președinte de țară dezbină societatea. Chișinăul demonstrează că împreună cu România reușim să realizăm proiecte frumoase. La cât de mult ajută Guvernul României, Republica Moldova s-a dus încolo cu mâna întinsă, dar a uitat să spună despre acel contract de 27 de milioane cu privire la construcția liniei electrice de 400 de kV de transport a energiei electrice pe direcția Vulcănești – Chișinău, unde s-a preferat o companie din India și nu compania din România”, a declarat Ion Ceban.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button