Politică

George Simion, președintele AUR: Toate dosarele mele de poliție politică au fost clasate

Președintele AUR, George Simion, a anunțat într-o conferință de presă din fața secției de Poliție de la Udriște că toate dosarele de poliție politică deschise pe numele său au fost clasate, permisul său fiind suspendat abuziv o lună de zile, la ordinul ministrului de Interne Lucian Bode.

Parchetul de pe lânga Înalta Curte de Casație și Justiție a clasat dosarul în care eram acuzat pe nedrept că am condus fără permis de conducere. În ordonanța de clasare spune clar că la data de 30 septembrie nu aveam carnetul suspendat. Eu am fost dus cu forța la trei noaptea la instituția din spatele meu, am fost reținut o oră și jumătate, am fost percheziționat de trei ori deși nu comisesem nicio infracțiune după cum arată ordonanța de clasare. Este pentru a doua oară în ultimii doi ani când mi se fabrică un dosar penal de către brigada rutieră. Scopul este ca imaginea mea publică să fie afectată, să fie terfelită, pentru că asta a spus brigada rutieră și asta a spus ministrul de Interne, Bode, care a felicitat acțiunea polițiștilor. Acestea sunt acte de poliție politică.”, a declarat George Simion.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button