OpiniiPoliticăSocial

Pensia specială de 18.000 de lei a premierului Ciucă va crește cu 2.700 de lei: Românii cu pensia minimă, doar 150 lei

Pensia spcială de 18.000 de lei a premierului Nicolae Ciucă va crește cu 2.700 de lei, în timp ce românul cu pensia minimă va primi 150 de lei. 

Partidele puterii s-au certat pe procente pe la televizor, mințind pensionarii cu spectaculoasele creșteri de pensii, însă realitatea este tocmai alta. Adevărații beneficiari ai creșterii pensiilor sunt pensionarii speciali, nomenclatura sistemului mafiot care a acaparat țara, nu românul de rând care după 40 de ani de muncă primește o pensie de circa două mii de lei.

Lui Ciolacu nu i se pare corectă pensia lui Ciucă, dar el a fost artizanul șef al manipulărilor zilnice împreună cu ministrul pinocchio de la Muncă, Marius Budăi. Liderii PSD i-au mințit zilnic pe pensionari cu cele 10 procente până le-a stricat Iohannis jucăria și a aruncat cifra de 15%.

Marea șmecherie a sistemului patronat de Iohannis, Ciucă și Ciolacu sunt fix aceste procente. Ei spun că ne vor crește pensiile cu 15%, dar de fapt ei indexează toate pensiile cu 15%. Pensionarii speciali ca premierul Ciucă vor mai primi 2700 de lei la pensie în timp ce românul cu pensia minimă primește 150 de lei. Așa ei creează discrepanțe enorme între clasele sociale. Nomenclatura sistemului devine și mai bogată în timp ce românul devine și mai sărac.

Pensionarii speciali sug sângele poporului, iar Iohannis, Ciucă și Ciolacu sunt slugile acestui sistem transpartinic trădător de țară. Românii au ajuns să moară de foame și de frig în case de teama facturilor.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button