Politică

Consilierul lui Zelenski: Rusia este întotdeauna inferioară

Rusia reia participarea la un acord de eliberare a exporturilor de cereale din Ucraina, deoarece și-a dat seama că inițiativa ar putea funcționa și fără implicarea Kremlinului, a declarat miercuri un oficial ucrainean de rang înalt, relatează Reuters.

Consilierul prezidențial Myhailo Podoliak a declarat în scris pentru Reuters că decizia Moscovei a arătat că „șantajul” și „escaladarea și amenințările” rusești eșuează atunci când întâmpină un răspuns hotărât.

„Într-un fel sau altul, Rusia, stânjenită, a revenit la „inițiativa cerealelor”, deoarece s-a dovedit brusc că coridorul cerealelor ar funcționa chiar și fără participarea Kremlinului”, a declarat Podolyak.

„Acest lucru spune un singur lucru: Rusia este întotdeauna inferioară celor care sunt mai puternici, celor care știu să primească o lovitură, celor care își argumentează poziția cu tărie”.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button