Politică

Bulă a ajuns premier… Ciucă și Ciolacu au uitat să îl ia pe ministrul Apărării la fabrica de blindate: Am crezut că îl anunță domnul președinte Ciolacu

Premierul Nicolae Ciucă și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, au mers la fabrica de vehicule blindate IVECO de la Petrești fără noul ministru al apărării, Angel Tîlvăr.

Liderul PNL a motivat absența spunând că a crezut că pe ministru îl va anunța liderul PSD, care la rândul său a crezut că deținătorul portofoliului apărării a fost invitat de premier. Premierul Nicolae Ciucă a explicat jurnaliștilor absența noului ministru al apărării, Angel Tîlvăr, de la vizita oficialilor la fabrica de vehicule militare blindate IVECO de la Petrești:

„Domnul ministru abia a reușit să preia portofoliul ieri. A fost o chestiune de necorelare între noi și am crezut că îl anunță domnul președinte Ciolacu, dânsul a considerat că îl anunț eu. Domnul ministru va veni aici împreună cu domnul ministru al Economiei atunci când vor considera că este necesar să discute elemente tehnice specifice celor două ministere”, a mai spus prim-ministrul.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button