Politică

Angajații cancelariei premierului Ciucă primesc o majorare de 15% la salariu: Românii să mai aștepte

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a explicat miercuri amendamentul formulat în Camera Deputaţilor pentru majorarea salariilor angajaţilor Cancelariei prim-ministrului prin faptul că aceştia pierduseră anterior un spor de 15%.

„La momentul în care Cancelaria prim-ministrului s-a desprins din cadrul Secretariatului General al Guvernului, lucru pe care l-am comunicat public, practic, funcţionarii din cadrul Cancelariei, prin plecarea lor din cadrul Secretariatului General, au avut de suferit în sensul în care acel spor de 15% pe care îl aveau pentru veniturile lor nu a mai avut suportul legal, ca atare, l-au pierdut. E vorba doar de o armonizare a nivelului de venituri de care beneficiază angajaţii din aparatul de lucru al Guvernului. Deci, nu vorbim de bani în plus, ci de recuperarea unei pierderi a veniturilor pe care au înregistrat-o angajaţii care s-au mutat de la Secretariatul General la Cancelaria premierului”, a precizat Cărbunaru, într-o conferinţă de presă, la Palatul Victoria.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button