JUSTIȚIE

Judecătoarea Adriana Stoicescu: În țara împăratului în fundul gol, ÎCCJ va deveni colhoz, iar CCR un CAP

Judecătoarea Adriana Stoicescu vorbește, din nou, în termeni duri, despre halul în care a ajuns justiția din România. Stoicescu spune că marile instituții de justiție vor deveni simple glume.

„In țara împăratului în fundul gol, o mână de neghiobi ne va aduce in epoca de piatră a justiției. Vor transforma Înalta Curte într-un colhoz, iar Curtea Constituțională într-un CAP. Fiecare va face cum îl taie capul, așa încât sper să apuc ziua în care un procuraras viteaz din Dolhasca va începe urmărirea penală a unui ministru, pentru plagiat, pentru că normele de procedura îl lasa complet rece.

Ceea ce se întâmplă acum ne transforma iremediabil în ultimă halta de la periferia marelui” imperiu” european, locul in care trenurile nu vor mai opri decât, poate, pentru a încărca grâne și lemne. Vom fi locul de adastare a traficanților de copile, a transportatorilor de droguri și a pedofililor. Pentru că justiție nu vom mai avea”, scrie judecătoarea pe Facebook.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button