Politică

Cum a ajuns Ciolacu slugă la PNL: „Eu nu rup nicio alianță”

Marcel Ciolacu a transmis celor din PNL că partidul său nu vrea să rupă alianța de guvernare deși liberalii îi transmit direct să își ia gândul de la rotativă. Florin Cîțu a transmis tranșant că Marcel Ciolacu nu poate ocupa funcția de premier al României. Nici Cotroceniul nu e încântat de ideea ca șeful PSD să ocupe Palatul Victoria, mai ales că vin alegerile.

Întrebat de tensiunile din Coaliție, Marcel Ciolacu a venit cu un răspuns direct. „Eu nu rup nicio alianță. Nu instig la ruperea unei alianțe”, a precizat șeful PSD.

„E singura soluție politică pentru a da stabilitate României.  Aceată coaliție poate fi și după 2024. Dar nu voi accepta să se spună despre un coleg al meu minciuni și neadevăruri, fie că este membru al Guvernului sau nu”, a completat Ciolac. 

Președintele PSD le-a recomandat liberalilor să fie temperați în mesajele pe care le transmit în mediul public. „Ar trebui să dăm declarații mai puține, să aducem mai puține acuze. Să le remaintesc colegilor de coaliție că alegerile sunt în 2024”, a punctat șeful social-democraților.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button