Știrile 60m.RO

Managerul SJU Botoșani, adus la birou cu mascaţii

Managerul Spitalului Judeţean de Urgențe (SJU) din Botoșani a fost adus, marți dimineață, cu mascaţii la birouul său din cadrul unității medicale. Vorbim despre o nouă rundă de percheziţii în dosarul angajărilor pe bani, pornit în luna decembrie a anului trecut. „Au făcut o percheziţie domiciliară, încă nu ştiu nimic”, a declarat medicul în momentul în care a ajuns la spital. 

Procurorii din cadrul Dircţiei Generale Anticorupţie au descins încă de dimineață, de la ora 6:00, la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani, fiind vizate persoane din conducerea unității medicale. Un inspector și un subinspector au sigilat biroul managerului, însă procurorii au ajuns și la domiciliul Monicăi Adăscăliței.

Managerul Spitalului Judeţean a fost adus ulterior cu mascaţii la birou. Potrivit procurorului care se ocupă de caz percheziţiile de azi au loc tot în dosarul angajărilor pe bani, pornit în luna decembrie a anului trecut.

În dosarul angajărilor pe bani la Spitalul Judeţean poliţiştii au descins în zeci de locaţii din judeţ printre care s-au numărat sediul Spitalului Judeţean „Mavromati”, locuinţa şefei Consiliului Judeţean Botoşani, biroul acesteia, dar şi sediul PSD Botoşani. Zece din cele 11 persoane audiate atunci au fost arestate. Vorbim despre persoane care, printre altele, primeau bani și diferite obiecte valoroase pentru a favoriza candidatii la posturi. 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button