Politică

George Simion(AUR): N-a spus nimeni oficial că noi trimitem muniție, arme în Ucraina. Românii ar trebui să știe asta, dar din păcate suntem conduși de slugi

Președintele AUR, George Simion, acuză regimul Iohannis că trimite muniție, combustibil și armament Ucrainei, în timp ce românii se aleg cu gaura de la covrig sau de la kurtos colac pentru că în guvernul Ciucă-Ciolacu avem și UDMR-ul lui Kelemen Hunor.

”România trimite Ucrainei de la armament de 152 mm până la rachete Grad. N-ar fi așa o mare problemă pentrucă multe alte state trimit, dar nu dă dovadă de transparență și onestitate acest regim Iohannis, care nu e în stare să negocieze măcar o intrare care putea fi demult condiționată în Schengen, la cât de slugi suntem față de alte state. Săptămâna asta au trecut prin Parlament legi prin care din rezervele statului se transferă conbustibil tot pentru războiul din Ucraina. Și n-ar fi o problemă dacă ar fi putut negocia ceva în schimbul acestui ajutor, sprijin pentru românii din Ucraina sau revenirea la o piață reglementată a energiei măcar pentru un an – doi. Noi suntem puși să-i ajutăm pe alții, să contribuim la rezerva europeană de combustibil și ne alegem probabil cu gaura de la covrig sau de la kurtos colac”, a declarat liderul opoziției George Simion.

”N-a spus nimeni oficial că noi trimitem muniție, arme în Ucraina. Românii ar trebui să știe asta, dar din păcate suntem conduși de slugi care se tem de opinia publică și se tem să spună exact: noi ne-am poziționat în război de partea Ucrainei, cu toată armata de propagandă, cu televiziunile, inclusiv dăm bani, de la refugiați, la combustibil, muniție. Nu au spus asta, nu au trecut prin Parlament, fac tot felul de mișmașuri, și cred că vă pot păcăli”, a mai spus președintele AUR.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button