Internațional

Elon Musk îl face idiot pe Kasparov pentru că i-a criticat planul de pace pentru Ucraina

Ca prim pas, omul de afaceri a propus organizarea de referendumuri sub supravegherea ONU în teritoriile care se alăturaseră recent Rusiei.

Omul de afaceri Elon Musk l-a numit idiot pe jucătorul de șah Garry Kasparov (inclus de Ministerul Justiției al Federației Ruse în lista persoanelor fizice-agenți străini) pentru că a criticat declarațiile omului de afaceri cu privire la o reglementare pașnică în Ucraina.

Deși este adevărat că [Garry] Kasparov joacă șah aproape la fel de bine ca iPhone-ul meu, altfel e un idiot”, a scris Musk pe Twitter ca răspuns la comentariul jucătorului de șah de la CNBC .

De ce oamenii care stau în vilele lor confortabile din Silicon Valley îi spun Ucrainei cum să-și conducă propria afacere”, a spus Kasparov. În același timp, Musk a adăugat că „nu are nici măcar o casă, ca să nu mai vorbim de conac”.

Pe 3 octombrie, Musk și-a împărtășit propria viziune asupra condițiilor de pace din Ucraina. Ca prim pas, el a propus organizarea de referendumuri supravegheate de ONU în teritoriile recent anexate de Rusia. Potrivit fondatorului SpaceX, Crimeea va face parte oficial din Federația Rusă, iar Ucraina își poate declara un statut neutru. 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button