Politică

Dumitru Viorel Focșa(AUR): Regimul Iohannis vrea să bage țară în război. România va deveni avanpost NATO pentru o invazie în Ucraina!?

Deputatul AUR Constanța, Dumitru Viorel Focșa, trage un semnal de alarma după demisia ministrului Apărării, Vasile Dîncu, în urma presiunilor președintelui Klaus Iohannis. Deputatul AUR acuză regimul Iohannis de faptul că vrea să bage țara în război peste capul românilor, servind intereselor străine.

„M.Ap.N. nu mai are ministru! Domnul Dîncu nu vorbește aceeași limbă cu neamțul Iohannis.

Ce să mai înțelegem din asta? România va deveni un avanpost al NATO pentru o invazie asupra Ucrainei din partea NATO fără încălcarea art. 5? Ce o fi știind ei și nu trebuie să știm și noi?

ȘTIȚI CE ÎNSEAMNĂ ASTA?

O MARE TRAGEDIE PENTRU ROMÂNIA DEJA SLĂBITĂ DE ACEȘTI HOȚI și TRĂDĂTORI.

Nu știați că somnul Rațiunii naște monştri?

Acesta este rodul pe care poporul român îl va culege pentru adormirea în care s-a complăcut: România va fi băgată in război de acești idioți cu cetățenie română. Atentie! Fără referendum, așa cum s-a procedat când România a intrat în al II-lea război mondial pentru recuperarea Basarabiei.

Luptăm pentru o Ucraină Mare, care deține ILEGAL teritorii românești (de pe urma pactului Ribbentrop-Molotov-Germania/Hitler-URSS/Stalin) în ale sale hotare. Teritorii în care frații noștri români sunt forțați să își uite limba maternă, adică dulcea limbă română.”, a declarat deputatul AUR, Dumitru Viorel Focșa.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button