OpiniiPolitică

Avocatul Toni Neacşu: Va urma o iarnă a dezastrului social în România. PNL se va prăbuși

Avocatul Toni Neacșu, fost membru CSM, a făcut o serie de previziuni sumbre, pe Facebook, cu privire la demisia ministrului Apărării, Vasile Dîncu.

„Demisia d-lui Vasile Dîncu este începutul luptei PSD pentru controlul pierderilor rezultate din guvernarea cu PNL. Dîncu este ideologul și strategul partidului, conduce baza acestuia prin funcția de președinte al Consiliului Național pe care o deține și, poate chiar mai mult decât d-ul Grindeanu, era cel mai puternic om din PSD reprezentat în Guvern.

De astăzi Guvernul României este tot mai mult guvern PNL și prezidențial („guvernul meu”) și tot mai puțin un guvern PSD. De astăzi eșecurile Guvernului vor fi tot mai puțin, cel puțin în imaginarul public și în planurile social-democraților, decontate de PSD, toată nota de plată fiind trecută la PNL și un premier decorativ.

Dacă există o certitudine este aceea că nu va exista o rotație pașnică a premierilor la guvernare la 25 mai 2023. Va urma o iarnă a  dezastrului social în România și o primăvară în care partidele aflate acum la guvernare vor încerca, canibalizându-se, să se salveze pentru alegerile din 2024”, a scris avocatul Toni Neacşu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button