Politică

CSAT se întrunește de Ziua Armatei și discută despre măsuri pentru modernizarea sa și donarea de armament

Consiliul Suprem de Apărare a Țării se întrunește marți, 25 octombrie, pe ordinea de zi figurând și discutarea unor măsuri pentru modernizarea armatei și donarea de armament.

În ședința convocată de Ziua Armatei, pe ordinea de zi mai figurează subiecte referitoare la: evoluțiile privind situația de securitate în contextul agresiunii Rusiei împotriva Ucrainei și implicațiile pentru România, îmbunătățirea rezilienței energetice a României pentru asigurarea securității în domeniu prin adaptarea operativă și dezvoltarea de noi capacități de producție energetice, în contextul războiului din Ucraina.

De asemenea, va fi prezentat un raport privind măsurile adoptate de România în vederea punerii în aplicare a regimului de sancțiuni, instituit pe plan internațional, în perioada octombrie 2021 – septembrie 2022.

Ultima ședință a CSAT din acest an a avut loc în luna martie.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button