Politică

În timp ce românii mor de foame, Ciolacu se laudă că pensiile nu ar fi crescut fără PSD

În timp ce românii mor de foame din cauza pensiilor mizerabile și a inflației galopante care automat le taie din venituri, liderul PSD, Marcel Ciolacu, se laudă că fără PSD la guvernare pensiile nu ar fi crescut. În ultimele luni PSD a pornit o campanie mizerabilă prin care anunță zilnic creșterea pensiilor însă până acum românii au fost lăsați cu ochii în soare. Circa 1,2 milioane de români trăiesc în sărăcie lucie cu pensia minimă de 1.000 de lei.

„Nu cred că ar fi crescut pensiile anul acesta dacă PSD nu ar fi intrat la guvernare, fiindcă chiar dacă acum toată lumea își dă cu părerea și am intrat chiar într-o zonă penibilă de avansare de procente pentru a mări pensiile… Nu am nicio reținere să-i reamintesc președintelui Klaus Iohannis că atunci când era Florin Cîțu premier și nu aveam nici criză energetică, nici război în Ucraina, domnia sa spunea că nu sunt bani să creștem pensiile și trebuie să vcalculăm foarte bine”, spune Marcel Ciolacu, potrivit Mediafax.

Iohannis a șters pe jos cu campania PSD prin care se anunță zilnic mărirea pensiilor, transformându-l pe Marcel Ciolacu într-o marionetă când a anunțat că pensiile vor crește în funcție cu rata inflației, nu cu 10% cât a dorit PSD.

„Dacă nu există creșteri de pensii și salarii, înseamnă că de fapt populația plătește costul crizelor și mie acest lucru nu mi se pare corect”, a mai spus șeful statului.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button