Politică

Singura reușită a lui Iohannis rămâne aducerea ”Ciumei Roșii”, din nou, la guvernare!

​​În ianuarie 2017, președintele Klaus Iohannis își punea geaca roșie și venea în Piața Universității alături de mii de români ieșiți în stradă după adoptarea OUG 13. A fost începutul unei relații complicate între șeful statului și PSD, pe care l-a acuzat în ultimii ani de dezastrul în care a împins România.

Promisiunea lui Klaus Iohannis a fost trimiterea în istorie a PSD și închiderea definitivă a epocii acestui partid condus în ultimii ani, pe rând, de Dragnea, Dăncilă și Ciolacu.

Trimisul în istorie l-a proclamat după ce Guvernul Dăncilă a picat la finalul lui 2019, lăsând locul Guvernului Orban. Finalul epocii PSD a fost după alegerile parlamentare de anul trecut.

Ani de-a rândul, din discursul președintelui nu au lipsit cuvintele dezastru, antidemocratic, antiromân, antieuropean, corupt, incompetent, când vorbea despre PSD, pe care l-a acuzat că a gazat românii și chiar că vrea să dea Ardealul ungurilor.

Toată povestea a fost de scurtă durată pentru că totul era un teatru ieftin marca Klaus Iohannis. Singurul merit al acestui președinte eșuat rămâne aducerea ”Ciumei Roșii”, din nou, la guvernare. Acesta este singurul succes al mandatelor președintelui Klaus Werner Iohannis.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button