Internațional

Kadîrov promite teroare: Rusia a oferit în mod repetat o șansă ordinului sataniștilor de a-și băga minţile în cap

Liderul Ceceniei, Ramzan Kadîrov, a anunţat că operațiunea specială din Ucraina se va desfășura acum într-un mod cu totul diferit, faţă de cum a fost anterior, anunţă Serviciul de presă al liderului Republicii Cecene, referindu-se la postarea lui Kadîrov pe canalul său de Telegram.

Liderul cecen a remarcat că a fost de acord cu comandantul forțelor speciale Ahmat, secretarul Consiliului de Securitate cecen, Apta Alaudinov, cu privire la evenimentele din ultimele zile din Ucraina.

Kadîrov a subliniat că se referă la atacurile asupra administrației militare și asupra sistemului energetic al Ucrainei.

”Rusia a oferit în mod repetat o șansă ordinului sataniștilor de a-și băga minţile în cap, dar nu am fost auziți sau ne ignorau. Acum totul va fi diferit. În continuare noi vom dicta condiţiile”, a scris Kadîrov. Potrivit acestuia, nimănui nu-i va părea că este insuficient. Marţi, Kadîrov a anunţat că copiii și nepoții săi au vizitat zona operațiunii militare speciale din Donbas.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button