Știrile 60m.RO

George Simion contestă legile Justiției: „Dați-ne majoritatea la următoarele alegeri pentru a putea apăra România”

Liderul AUR George Simion susține că partidul său contestă legile Justiției la Curtea Constituțională a României. Coaliția PSD-PNL-UDMR vrea ca dreptul european să primeze în fața Constituției României.

Contestăm legile Justiției la CCR. Avem până acum 35 de semnături și ne trebuie 50 de semnături ca să le depunem și să fie admisă această constestație. Aceeași oameni care vă învățau să boicotați voturi, vă spun acum să atacți AUR, de parcă AUR e problema în momentul de față.”, spune George Simion.

Liderul AUR îi îndeamnă pe români să voteze AUR la următoarele alegeri.
Noi nu am fost până acum la putere. Suntem aici o mână de oameni care ne luptăm pentru români. Dacă voi nu veți fi alături de noi și vă veți lăsa în continuare cuprinși de o febră în care AUR e de vină o să fim în continuare în viitoarea legislatură tot 30-35-40 (nr. parlamentari). (…) De mâine, noi pornim campania prin care să ducem numărul de parlamentari suveraniști, patrioți, creștini la următoarele alegeri la 150 de persoane.”, a spus George Simion.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button