JUSTIȚIE

Judecătoarea Mariana Vârgă: Cătălin Predoiu, ‘Prințul din Fanar’, pion al sistemului antinațional

SAH-MAT LA STATUL ROMAN – Fosta judecatoare Mariana Varga acuza: “Votul privind eliminarea abaterii disciplinare din Legea statutului judecatorilor si procurorilor care obliga magistratii sa respecte deciziile Curtii Constitutionale reprezinta o preluare subtila a Aparatului de Stat si a Autoritatii Judecatoresti in Romania, cu scopul determinat de subordonare a justitiei si subjugare a poporului roman!… Catalin Predoiu, ‘Printul din Fanar’, ‘pion’ al sistemului antinational”.

Fosta judecatoare si presedinta a Tribunalului Arges, avocata Mariana Varga (foto), condamna votul din comisia speciala parlamentara care dezbate noile Legi ale Justitiei prin care a fost eliminata sanctiunea pentru magistratii care refuza sa respecte deciziile pronuntate de Curtea Constititutionala si de Inalta Curte in solutionarea recursurilor in interesul legii.

Vicepresedinta a partidului Alianta pentru Patrie (APP), Mariana Varga atrage atentia ca abrogarea abaterii disciplinare privind nerespectarea deciziilor CCR reprezinta o preluare subtila a Aparatului de Stat si a Autoritatii Judecatoresti in Romania, cu scopul determinat de subordonare a justitiei si subjugare a poporului roman. “Indiscutabil, atunci cand nu se mai recunoaste Actul de nastere al Statului roman -Constitutia Romaniei- nu mai avem identitate si nu mai existam ca entitate statala, puterea poporului nemaifiind suverana, ci subordonata grupurilor de interese din Uniunea Europeana”, precizeaza fosta judecatoare intr-un comunicat de presa remis Lumea Justitiei.

In ceea ce-l priveste pe ministrul Justitiei Catalin Predoiu, avocata Mariana Varga il catalogheaza drept “Printul din Fanar”, explicand ca acestava intra in istoria Romaniei ca fiind initiatorul perioadei fanariote moderne, in care Statul Roman exista doar pe hartie.

Prezentam comunicatul vicepresedintei APP Mariana Varga:

”Sah-mat la statul roman!!!

Art. 1 alin.5 din Constitutia Romaniei: ‘In Romania, respectarea Constitutiei, a suprematiei sale si a legilor este obligatorie’.

Coalitia de guvernare PNL+PSD+UDMR precum si ‘opozantul’ USR, impreuna cu Serviciul Roman de Informatii, contribuie in mod subtil la dezmembrarea Statului Roman, desi sunt principalii responsabili cu atributii in apararea securitatii Statului Roman.

Ofiterii sub acoperire plasati in toate partidele care simuleaza democratia constitutionala, au distrus pluripartidismul prin legalizarea traseismului politic in favoarea asa zisilor politicieni – ofiteri din campul tactic si au anihilat astfel vointa poporului exprimata prin vot asa zis secret si liber exprimat.

Votul parlamentarilor romani in sedinta Comisiei Speciale care dezbate Proiectele Legilor Justitiei, privind eliminarea abaterii disciplinare din Legea statutului judecatorilor si procurorilor, respectiv art. 99 lit. ș) din lege, care obliga magistratii sa respecte deciziile Curtii Constitutionale (potrivit art. 147 alin.4 din Constitutie), reprezinta o preluare subtila a Aparatului de Stat si a Autoritatii Judecatoresti in Romania, cu scopul determinat de subordonare a justitiei si subjugare a poporului roman!

Subjugarea poporului roman inseamna: dezmembrarea armatei romane cu consecinta directa a diminuarii capacitatii de lupta, preluarea resurselor naturale de catre multinationale si a retelelor de energie electrica, gaze, apa, cu consecinta controlului asupra pretului la factura de utilitati, preluarea sistemului bancar cu consecinta legalizarii clauzelor abuzive etc. iar acum intr-un final, asa zisii magistrati-ofiteri din campul tactic vor primi ‘liber’ la nerespectarea deciziilor constitutionale si implicit a Constitutiei Romaniei, fara a putea fi sanctionati, decizii constitutionale prin care sunt aparate drepturile fundamentale ale cetatenilor romani in fata instantelor din Romania.

Indiscutabil, atunci cand nu se mai recunoaste Actul de nastere al Statului roman -Constitutia Romaniei- nu mai avem identitate si nu mai existam ca entitate statala, puterea poporului nemaifiind suverana, ci subordonata grupurilor de interese din Uniunea Europeana.

Asa cum afirma cu satisfactie Ministrul Justitiei Catalin Predoiu la sedinta din 13 octombrie 2022 a Comisiei Speciale Parlamentare privind Legile Justitiei, contactul permanent pe care acesta l-a avut pe perioada acestor dezbateri cu executivul de la Bruxelles, a dat ‘roadele tradarii’, in sensul ca s-a deschis calea pentru distrugerea ordinii juridice in Romania, a insecuritati juridice si lipsei de eficienta juridica a deciziilor Curtii Constitutionale si ale Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Actiunile subversive ale Ministrului Justitiei, sustinute de parlamentarii coalitiei de guvernare, au ca tinta crearea unui cadru jurisdictional si institutional profitabil companiilor multinationale si distrugerea economiei romanesti.

In contextul in care judecatorii si procurorii nu vor mai fi obligati sa respecte deciziile Curtii Constitutionale si ale ICCJ, protectia Statului roman asupra cetatenilor sai va fi inexistenta, drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor nemaifiind protejate, iar Constitutia Romaniei devenind facultativa!

In realitate, Ministrul Justitiei Catalin Predoiu, urmareste destructurarea Statului roman, printr-un act de tradare evident, indeplinind cu succes ordinele primite de la executivul european, in ciuda faptului ca in Romania, Curtea Constitutionala s-a pronuntat prin Decizia nr. 2/11.01.2012, in sensul ca ignorarea deciziilor CCR de catre magistrati nu este compatibila cu principiile statului de drept.

Catalin Predoiu, ‘Printul din Fanar’, desi este doar un ‘pion’ al sistemului antinational, va intra in istoria Romaniei ca fiind initiatorul perioadei fanariote moderne, in care Statul Roman exista doar pe hartie!!!

‘Demolition man al Suveranitatii’”

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button