Politică

Statul condus de PSD și PNL a stabilit că un român poate trăi „decent” cu 11 lei pe zi

Date scandaloase sunt făcute publice de Guvern. Potrivit autorităților, o familie formată din 4 membri poate cumpăra mâncare cu 1.339 de lei pe lună! Asta înseamnă că pentru fiecare membru al familiei sunt de ajuns 11 lei pe zi. Oamenii sunt revoltați și spun că este umilitor ce se întâmplă.

Viața în România a devenit un adevărat coșmar. Toate se scumpesc, însă pensile și salariile rămân la fel, iar în acest context guvernanții susțin că sunt suficienți 11 lei pe zi pentru mâncare pentru o singură persoană.

Prezent la deschiderea unui târg chiar în curtea ministerului pe care îl conduce, ministul Agriculturii, Petre Daea, nu a știut să răspundă ce ar cumpăra cu acești bani.

În contextul scumpirilor în lanț, un român nu poate face față cu 11 lei pe zi. Prețul unui litru de ulei, de exemplu, depășeste această sumă.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button