Politică

Dottore BMW Bode și-a secretizat teza de doctorat

Ministrul de interne, Lucian Bode, a declarat joi, 6 octombrie, la Digi24, că lucrarea lui de doctorat poate fi consultată la Biblioteca Centrală Universitară „Lucian Blaga” din Cluj şi la Biblioteca Națională a României şi a adăugat că îi va da în judecată pe cei care vor mai spune că şi-a secretizat-o şi care „şi-au bătut joc” de munca lui.

„Vorbesc pentru prima dată public despre acest lucru. Am văzut afirmațiile absolut mincinoase rostogolite în spațiul public, cum că lucrarea mea de doctorat este secretă. Că a fost secretizată chiar. Este o aberație să afirmi așa ceva, că o lucrare susținută public în 2018 poate fi secretizată în România”, a afirmat Bode.

„Toți cei care mă vor acuza, de acum înainte, că am secretizat teza de doctorat, cu toți mă voi întâlni în instanță. Prea mult și-au bătut joc de munca mea și de ceea ce ei numesc ascunderea tezei, că n-au putut s-o citească. Au citit-o de nu mai au coperți, și jurnaliștii, și nu numai”, a încheiat Lucian Bode.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button