Politică

Deputatul PSD acuzat că a făcut sex cu bărbați, şi-a luat concediu cu plată de la Parlament până în 19 octombrie

Deputatul PSD, Aurel Bălășoiu, acuzat că a făcut sex cu bărbați, şi-a luat concediu cu plată de la Parlament până în 19 octombrie.

În cererea adresată Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, Aurel Bălăşoiu solicită aprobarea concediului cu plată pentru perioadele 03-04 octombrie, 10-12 octombrie şi 17 – 19 octombrie, „din motive personale”.

Zilele de concediu solicitate de deputat sunt cele în care au loc şedinţe de plen sau de comisie, respectiv luni, marţi şi miercuri. Astfel, Aurel Bălăşoiu va activa ca şi parlamentar de joi până sâmbătă, când deputaţii au program în circumscripţiile electorale.

Imaginile în care deputatul Aurel Bălăşoiu apare în ipostaze intime cu un alt bărbat sunt analizate de către procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Anchetatorii ar urma să decidă, luni, dacă deschid un dosar penal care să îl vizeze pe parlamentarul care neagă că el a fi unul dintre cei doi bărbaţi din imagini, despre celălalt circulând informaţii potrivit cărora ar fi minor.

Imagini în care ar apărea deputatul în ipostaze intime alături de un tânăr au apărut în spaţiul public. Fiul lui Bălășoiu a fost susținut de Marcel Ciolacu să devină primar al comunei Rociu în locul tatălui său.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button