JUSTIȚIE

Deputatul PSD acuzat că a făcut sex cu bărbați are două dosare penale: A apărut și o acuzație de viol

Parchetul General anunță că deputatul Aurel Bălășoiu este vizat în două dosare penale, unul pentru act sexual cu minor, în care procurorii s-au sesizat din oficiu, și unul pentru viol, deschis ca urmare a unei plângeri. Deputatul lui Ciolacu nu a fost pus oficial sub învinuire în niciunul dintre cele dosare, ancheta vizând deocamdată doar faptele.

„Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție s-a sesizat din oficiu la data de 4.10.2022 cu privire la săvârșirea infracțiunii de act sexual cu un minor prev. de art. 220 Cod penal, ca urmare a informațiilor apărute în mass-media referitoare la săvârșirea acestei fapte de către o persoană având calitatea de deputat în Parlamentul României.

Totodată, pe rolul Secției de urmărire penală și criminalistică a fost deschis un al doilea dosar având ca obiect săvârșirea infracțiunii de viol prev. de art. 218 din Codul penal, ca urmare a depunerii unei plângeri penale împotriva aceleiași persoane.

Menționăm că în ambele dosare urmărirea penală se desfășoară in rem. Raportat la actele procedurale efectuate în cauză, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, transmite PÎCCJ.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button