Politică

Parchetul General ar fi deschis dosar penal în scandalul pedofilului din PSD, Aurel Bălășoiu

Procurorii Parchetului General analizează imaginile care au declanșat scandalul sexual în care este implicat ex-deputatul PSD Aurel Bălășoiu pentru a hotărî dacă deschid dosar penal, au declarat surse juridice. Este verificată suspiciunea că partenerul ar fi minor, conform surselor citate.

Un scandal sexual a izbucnit sâmbătă seară, când au apărut imagini cu un tânăr gol cu care deputatul ar fi întreținut relații sexuale, iar informațiile inițiale sugerau că tânărul este minor. Surse din cadrul poliției spun însă că tânărul are 22 de ani și ”nu există nicio anchetă pentru că nu există vreo plângere”.

Bălășoiu a fost deputat social-democrat de Argeș și se află la primul mandat. PSD l-a exclus din partid și i-a cerut să demisioneze din Parlament, altfel social-democrații vor cere ridicarea imunității parlamentare. PSD a transmis că ”nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnităţii umane şi a moralei creştine”.

Aurel Bălășoiu susține că nu este el în imagini și a transmis că nu va demisiona din Parlament. Deputatul a mai spus că a studiat imaginile și nu îl cunoaște pe tânăr.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button