Politică

ANALIZĂ: În Laboratorul din Băneasa, arma prostului e șiretenia

Am participat, ieri, la protestul AUR din Piața Universității, nu ca jurnalist, nici ca simpatizant AUR, ci ca un martor constatator. Din cursul evenimentelor a reieșit următoarele lucruri:

  • Nu va exista o coalizare a opoziției pentru că hoții nu fac gașcă bună cu patrioții.
  • George Simion nu ascultă. Este incontrolabil, fapt pe care l-a spus chiar și el într-o dezbatere televizată.
  • Românii nu achesează la ideea de revoltă populară pe probleme economice. Și la Revoluție au ieșit în stradă o mână de oameni, iar fără trădarea Armatei și a Securității, Nicolae Ceaușescu nu sfârșea asasinat în ziua de Crăciun.
  • Sistemul/serviciile nu doresc un partid suveranist puternic în România, ele fiind un exemplu de slugărnicie fără margini în fața puterilor străine în cadrul UE și NATO.

În laboratorul de la Băneasa, arma prostului e șiretenia. De ce spun acest lucru? Sistemul și serviciile se tem de proteste ca dracu de tămâie. În urmă cu câteva zile am lansat personal în online pastila: ”Iohannis pregătește elicopterul că vine poporul”.

Pe nepusă masă Hellvig, Bode sexologu, Ciucă traficantu, Vasilică din sufrageria de la Cluj și adunătura de limbrici din jurul lor a intrat în panică. Valul mediatic din mediul online privind incitarea la revoltă a atins un grad ridicat așa că au ridicat și ei gradul de alertă: cod roșu de lovitură de stat. Au ridicat și un elicopter MAI în aer la Universitate de teama mulțimilor care ar fi urmat să vină peste ei. Nu era niciun pericol la Universitate. O masă de oameni nemulțumiți care îl simpatizează pe George Simion. Totuși, elicopterul nu era pentru locatarul de la Cotroceni, mult prea odihnitul Klaus Werner Iohannis.

Poporul a venit la protest, dar nu era poporul. La manifestația AUR au venit circa 10 mii de oameni care îl iubesc pe George Simion. George Simion este un om bun. De ce spun asta? George Simion este bun și cu boierii și cu talpa țării. Boierii vin în jurul lui George Simion pentru interese s-au pentru a ieși în lumina refectoarelor. George Simion e o vedetă a politici românești la cei 35 de ani ai săi spre deosebire de Drulă, Ciolacu sau Ciucă, ultimii doi fiind semi-analfabeți. Decât să îi asculți pe Ciucă s-au Ciolacu mai bine intri pe modul Băsescu și arunci cu scrumiera în televizor când apărea Ponta la declarații.

Boierii se folosesc de George Simion, iar la scurt timp îi scuipă semințe în cap. Îl denigrează sau încearcă să câștige capital electoral, publicitate, pe seama lui. În schimb, talpa țării îl iubește pe George Simion pentru că e un politician carismatic care se ține de cuvânt. La 10 seara i-a promis în direct bunicului Luizei Melencu(fata ucisă de odiosul criminal din Caracăl, Gheorghe Dincă) că dimineață vine la Caracăl și merge cu el la Diicot Craiova. George Simion s-a urcat în mașină  a doua zi dimineață și a mers la Caracăl. E un om care se ține de cuvânt. Românul de la talpa țării apreciază aceste gesturi și îl susține sincer pe George Simion.

Românii de la talpa țării nu îi vor scuipa niciodată semințe în cap președintelui AUR așa cum fac boierii, pentru că ei nu au interese.

George Simion dacă vrea să aducă AUR la guvernare și în turul doi al alegerilor prezidențiale trebuie să fie bun cu talpa țării și de o cruzime fără margini cu boierii.

ARMA PROSTULUI E ȘIRETENIA

Prostovanii din laboratorul de la Băneasa au avut o armă totuși împotriva lui George Simion. Șiretenia. Senatoarea urlătoare a primit rapid o autorizație de protest în Piața Victoriei cu scenă și microfon. Între Universitate și Victoriei s-a strâns o mare masă de oameni care dorea să își spună oful împotriva guvernului. Odată ajunși în Piața Victoriei oamenii nu puteau să strige împotriva guvernului Ciucă Ciolacu pentru că erau acoperiți de la microfon de senatoarea urlătoare. Câteva mii de protestari din București au plecat treptat pentru că nu o plac pe urlătoare și nici nu achesează la ideea de circ.

George Simion a căzut în diversiunea pusă la cale de laboratorul din Băneasa. Spre deosebire de alți lideri, Simion este un cameleon în ale politicii. Știe să facă din negru alb. Pentru a salva situația a plecat cu toți oamenii prezenți la miting la sediile PSD și PNL, astfel senatoarea urlătoare a rămas singură la microfonul din Piața Victoriei.

George Simion nu ascultă și de multe ori cade în aceste capcane ale serviciilor. George ar face bine să își asculte prietenii și să uite de sfaturile boierilor. Prietenii lui nu au interese.

Presa, o altă unealtă parșivă pusă pe diversiuni denigrează AUR de dimineața până seara. În istoria postdecembristă nu a existat un partid mai denigrat și mai terfelit ca AUR. Cu fiecare ocazie presa șterge pe jos cu AUR și George Simion spre deliciul băieților care ne pun microfoane în fund. George Simion nu plătește șefii de redacție cu 3.000 de euro pe lună și nici nu oferă contracte de milioane de euro televiziunilor și trusturilor de presă. De ce? Pentru că nu are de unde. AUR nu are bani și nici nu achesează la banii românilor din subvenția publică.

Protestul de ieri nu a fost un eșec așa cum titrează toată presa tefelistă și um-urile. De ce? Spre deosebire de protestul similar de anul trecut  masa critică din jurul lui George Simion a crescut. Românii nu ies în stradă pentru probleme economice. Proteste ca la 10 August au loc doar când serviciile își bagă coada, iar um-urile fac propagandă de dimineața până seara. George Simion poate organiza un protest mai puternic în iarnă după câteva săptămâni cu minus în termometru, iar facturile încep să se facă simțite în buzunarele românilor.

Laboratorul de la Băneasă titrează prin presa acoperită de câteva săptămâni prin cele mai importante trompete că AUR nu poate fi soluția suveranistă pentru România. Doamna Dogioiu tocmai ce ne spune în Spotmedia, ”De ce a eșuat AUR?”, și că acest partid nu e ce trebuie. Nu e, pentru că nu e cu ei. Cu serviciile și cu hoții. Nu îl pot controla pe George Simion.

La Băneasa au fost puse pe masă numele lui Andrei Marga, Ioan Aurel Pop și chiar al senatoarei urlătoare, ca variante de distrugere a partidului suveranist AUR. Partidul senatoarei urlătoare a și fost prezentat la 2% în sondajele sistemului. Andrei Marga este o eminență cenușie, dar profesorul i-a avut ca ”elevi” pe Rareș Bogdan, Eduard Hellvig, Cozmin Gușă, Bogdan Aurescu și alți indivizi de cea mai joasă speță. Este un om compromis al sistemului, fără a mai intra în detalii din respect. Ioan Aurel Pop încearcă să evite pe cât mai mult posibil subiectul politic deoarece are ceva probleme, însă serviciile îl pot forța să iasă în față prin scoaterea dosarelor de la sertar. Urlătoarea este compromisă prin acțiunile banditești organizate ieri în Piața Victoriei la ordinul laboratorului din Băneasă.

AUR nu va pica în sondaje cum își doresc serviciile, iar simpatia pentru George Simion va crește. Acum așteptăm apariția noului bloc suveranist inventat de Hellvig, Bode sexologu, Ciucă traficantu și Vasilică din sufrageria de la Cluj. 

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button