Internațional

Zelensky către ruși: Veți fi uciși unul câte unul atâta timp cât Putin va fi la putere

„Veți fi uciși unul câte unul” , atâta timp cât președintele rus Vladimir Putin, care a ordonat invadarea Ucrainei, este la putere, a spus sâmbătă șeful statului ucrainean, Volodimir Zelenski, adresându-se rușilor, scrie Le Figaro.

„Până când veți rezolva cu toții problema cu cel care a început totul, cu cel care a început acest război fără sens împotriva Ucrainei, veți fi uciși unul câte unul, devenind țapi ispășitori, pentru că nu recunoașteți că acest război este o greșeală istorică pentru Rusia ”, a spus Volodimir Zelensky în discursul său zilnic.

Președintele ucrainean a asigurat  că armata sa, care controlează acum orașul strategic Lyman, va prelua „săptămâna viitoare” alte orașe din regiunea Donețk, anexată vineri de Rusia.

„În cursul săptămânii, noi steaguri ucrainene au arborat peste Donbass” , unde se află regiunea Donețk, a spus Volodimir Zelenski. „Vor fi și mai multe în săptămâna viitoare”

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button