Politică

Ciprian Titi Stoica(AUR): PSD și PNL nu vor să renunțe la pensiile speciale. Mi-au spus în față asta

Deputatul AUR Ciprian-Titi Stoica, membru al Comisiei pentru statutul senatorilor şi deputaţilor, a subliniat că a fost prezent atunci când s-au discutat trei proiecte privind tăierea pensiilor speciale. PSD, PNL și UDMR nu vor în ruptul capului să renunțe la pensiile speciale deoarece acestea sunt o mită pentru sistemul care menține clica mafiotă la putere de zeci de ani.

„Mă sunau liderii de grup şi preşedintele Camerei să deblochez lucrurile fiindcă din nouă membri ei nu ştiau că reprezentantul UDMR se va abţine şi credeau că au egalitate la vot. Aşa i-am ţinut aproape o oră. (…) Vă spun sincer şi direct şi am toate argumentele şi dovezile – nici PSD, nici PNL şi nici minorităţile nu au vrut să renunţe la pensiile speciale, unii din membrii spunându-mi în faţă că ei nu vor renunţa la pensia lor specială pe care cred că o merită”, a susţinut deputatul AUR Timiș, Ciprian Titi Stoica.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button