Politică

Ciolacu le vorbește mieros pensionarilor, dar pensia nu le-a mărit-o: Vorbe goale

De ziua pensionarilor, Marcel Ciolacu, a ieșit cu un comunicat prin care laudă PSD și promite pensionarilor că nu i-a uitat. În fapt, Ciolacu și PSD au uitat de pensionari și nici pensiile nu le-au mărit. Ei au nevoie de la pensionari doar de voturi și încearcă să îi ducă cu zăhărelul până la alegeri.

PSD ține pensionarii în sărăcie pentru a-i folosi ca masă electorală, iar pe specialii sistemului îi blagoslovește cu pensii grase pentru a obține protecție.

Marcel Ciolacu nu are repere sociale și morale, ci doar interese. Pe el îl interesează doar menținerea la putere a PSD. Beneficiile obținute pe spatele pensionarilor săraci de către Marcel Ciolacu și clica mafiotă din jurul său nu pot fi cuantificate în bani deoarece PSD provoacă suferință. PSD distruge generația seniorilor prin menținerea lor în sărăcie.

Prezența PSD la guvernare reprezintă o garanție că românii vor fi furați în continuare. Reprezintă o garanție că pensionarii vor trăi în sărăcie. Reprezintă o garanție că peste trei milioane de români vor trăi cu salariul minim. Reprezintă o garanție că Marcel Ciolacu și gașca lui se vor îmbogăți peste măsură pe spatele poporului român.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button