Internațional

Putin: Liderii Germaniei, Japoniei, Coreei de Sud și alte câteva țări sunt spionați de americani în locuințele lor

Președintele rus Vladimir Putin a declarat vineri că SUA numesc cu cinism Germania, Japonia, Coreea de Sud și alte țări aliați, deși încă le ocupă în esență.

„SUA au lăsat o amprentă teribilă asupra memoriei oamenilor din Coreea și Vietnam. Atentatele barbare pe covoare, utilizarea napalmului și a armelor chimice. Ocupă în esență Germania, Japonia, Coreea de Sud și alte câteva țări, dar le numește cinic egale. aliați”, a spus Putin la o ceremonie pentru acceptarea a patru noi teritorii în Rusia.

El a spus că „întreaga lume” știe că liderii acestor țări sunt spionați, inclusiv în spațiile de locuit. El a spus că este păcat de modul în care liderii unor țări „înghit în tăcere și resemnați această grosolănie”.

„Ce fel de alianță este aia, mă întreb? Întreaga lume știe că liderii acestor țări sunt spionați, oficialii de vârf din aceste țări sunt interceptați nu numai în birourile lor, ci și în locuința lor. Acesta este într-adevăr un rușine. Rușine celor care o fac și celor care, ca sclavii, înghit în tăcere și resemnați acea grosolănie”, a spus președintele.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button