Politică

George Simion(AUR): Declaraţiile lui Bode arată faptul că tot ce s-a întâmplat joi noaptea în Piaţa Victoriei a fost un ordin politic

Președintele partidului de opoziție AUR, George Simion, a acuzat, vineri, la Antena 3, o acțiune de „poliție politică” după ce a fost ridicat din Piața Victoriei, în noaptea de joi spre vineri.

Simion a spus că afirmațiile ministrului de Interne arată faptul că tot ce s-a întâmplat a fost un ordin politic.

„Au tras de mine să mă ducă împotriva voinței mele la secție. Eu, fiind un demnitar al statului, m-am dus de bunăvoie până la urma la secție (…) Nu este niciun motiv (să fii dus la secție, n.red.) daca parchezi neregulamentar, esti amendat si atat.  Am sunat avocatii, mi-au spus ca nu sunt obligat sa merg, dar ei au insistat sa merg, ca ei sa ia autocarul. Mi-au facut perchezitie la portofel, telefoane, nu m-au incatusat, am completat vreo 5 hartii si mi-au dat drumul exact dupa ce autocarul nu mai era in Piata Victoriei. Lumea poate se sperie. Pai daca Simion pateste asa ca demnitar? Forțele de ordine au vrut sa ne provoace. Piața Victoriei este un spațiu destinat mitingurilor, ei nu doreau să fim acolo. De doi ani de zile au protestat acolo forte neguvernamenale. Cand noi vrem sa facem la fel nu suntem lasati. De ce? A fost un abuz. Eu asa il vad, ca pe un ordin politic, pentru ca era protestul de duminică. Cei de la Interne, am vazut ca dl Bode iese si felicita Jandarmeria si Politia pentru ca au rechizionat timp de 12 ore un vehicul, total ilegal. Cum nu e ordin politic? Bode nu e pretendent la sefia PNL? Nu a laudat mascatii care au intrat intr-un spatiu privat si au tras cu forța fete afară”, a spus Simion.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button