Social

București: Femeie ucisă de câini maidanezi în timp ce alerga

O femeie care alerga pe marginea Lacului Morii din Sectorul 6 al Capitalei a fost atacată de zeci de maidanezi și ucisă.

„Astăzi, 21 ianuarie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 20 Poliție au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o persoană care alerga în zona unui lac, din Sectorul 6, ar fi fost mușcată de câini.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au identificat victima, iar un echipaj medical a constatat decesul.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, anunță Poliția Capitalei.

Potrivit unor surse judiciare, victima este  Oroș Ana, de 43 de ani. Femeia este aceeași care a fost atacată de câini și în 20 aprilie 2022.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Un comentariu

  1. Nu sunt pentru uciderea acestor animale, pentru ca sunt și ele ființe nevinovate.. Dar ar trebui în locuri unde exista haite de câini, niște piftele speciale. Trebuie făcut și acest compromis. O spun ca ar trebui făcut din motiv de protest împotriva primăriilor care neglijează aceasta situație. În Occident nu vezi asa ceva pe strada…. Aici sunt de vina acești „iubitori de animale” care le hrănește pe unde ii vede și apoi, săracele nevinovate, le vezi călcate de mașini sau inmultindu-se pe strada la așa zisele „nunti de câini” ca îți este și frica sa mai circuli pe strada. Ar trebui trase de urechi primăriile și asociațiile iubitoare de animale… Frate, îți place de un câine, Ia-l acasă, nu îi dai sa mănânce și îl lași tot pe strada ca să se chinuie. Ca de aia se înmulțesc și ei și cazurile triste pentru oameni….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button