Politică

Patronul B1TV: Prietenul lui Iohannis, un șantajist filat de Interpol! A încercat să îmi fure televiziunea

Afaceristul Bobby Păunescu, regizor, președinte ARMIS și patron al B1TV afirmă că patronul companiei Bavaria Automobile, Michael Schmidt, prietenul cel mai apropiat al președintelui Iohannis, e un șantajist filat de Interpol, în special pentru că arma șantajului îi aduce contractele comerciale.

„Țara noastră este la cel mai mare nivel de corupție de după 1990. Politicienii știu că România este un stat eșuat. Ei vor să scoată cât mai mulți bani. Domnul Schmidt, de la BMW, este un mare șantajist, așa a ajuns să aibă contracte. Interpol are dovezi, nu o spun eu. România nu avea nevoie de 600 de mașinii BMW. Domnul Schmidt a vrut să-mi ia televiziunea cu forța. Îi am pe cei de la Interpol ca martori. A venit și mi-a spus că îmi dă 1 milion ca sa facem bine și să nu fie rău. Dacă nu venea Interpolul, alta era situația cu postul TV. Mi-a făcut oferta asta, când eu am 3 milioane profit de pe urma televiziunii. Am chemat Interpol, nu poliția, că Schmidt are relații peste tot. După ce vine și spune că statul e eșuat, vine și ne zice că românii nu vor avea nicio problemă. După aia spune că acest contact cu BMW trebuie verificat la sânge. De ce de acei bani nu se sprijină populatia nevoiașă. Oamenii mint la guvern, România nu o duce bine. Aceste facturi de energie pot fi mai mici. Guvernul trebuie să naționalizeze companiile din domeniu. Așa face și Germania. În România, cei de la guvernare nu vor să-și apere cetățenii. Michael Schmidt este căsătorit cu Veronica Usatîi. Ea are 2 copii, unul din prima relație, al doilea cu Schmidt. Primul copil este cu fostul președinte al Federației olimpice a Rusiei. Ea este bună prietenă cu fostul șef al FSB”, a declarat Bobby Păunescu la Realitatea TV.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button