Politică

Fermieri: Nu e normal să ne înjosească! Daea a cumpărat produse de la un târg, pe care le-a înapoiat după ce a plecat presa

Ministrul Agriculturii a vizitat un târg de produse agro-alimentare, Toamna Buzoiană. Ca de obicei, însoțit de presă, s-a dat în spectacol, a făcut declarații și a cumpărat în masă produse de la producătorii locali, pungi după pungi, de la aproape fiecare gheretă sau tarabă. “Foarte bune toate produsele, îi salut cu respect pe toți”, zicea domnul Daea.

„Până acum, nu suntem nici la jumătatea turului, a cumpărat de vreo cinci milioane de lei vechi”, a estimat aghiotantul. La un moment dat, de la atâtea cumpărături, Petre Daea a rămas fără bani și i-a cerut șefului de la Direcția Agricolă Județeană împrumut: “n-am la mine nici 5 lei, șefu’.”

Dar după ce umplea plasele pentru poze și filmări, domnul ministru le dădea unui șef local, care le distribuia înapoi la producători.

“M-am trezit cu produsele în căsuță, mă așteptam ca ministrul să consume produsele noastre. Nu este normal să ne înjosească în fața presei că achizționează de la noi, iar apoi să ni le înapoieze. Nu ne-a ajutat cu nimic că ni le-a înapoiat, ba chiar ne-a întristat comportamentul său!”

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button