Politică

PSD spune că nu se poate trăi cu salariul minim! E bine că îl cresc și pe ăsta zilnic

PSD a pornit o campanie mincinoasă prin care cresc pensiile și salariile zilnic, însă de fapt ei nu cresc nimic doar amăgesc electoratul. Cineva să îi spună lui pinocchio Budăi de la ministerul Muncii că nu se poate trăi nici cu 2300 de lei în România, cât promite PSD că va face salariul minim. Ei spun mereu 3000 de lei, dar uită să le spună românilor că e vorba de brut nu de net, bani în mână.

O chirie în București costă 1000 de lei în cele mai mizerabile cartiere, plus utilități, plus mâncare, plus transport etc. Cum ar putea supraviețui domnule Budăi un român cu salariul minim pe care îl promiteți voi cei de la PSD? Pur și simplu nu se poate. Așa că românul alege calea străinătății și nu vrea să mai audă de voi. Vă mai arde la vot odată la 4 sau 5 ani.

Amăgirea electoratului, versiunea PSD

”Cred că se impune să luăm măsura de majorare a salariului minim. Repet, impune şi contextul economic şi cel social. Propunerea Partidului Social Democrat pentru măsurile din această iarnă, pe lângă creşterea pensiilor, este de 3.000 de lei şi cu cei 200 de lei scăzuţi din taxare, adică sub 2.800 taxaţi şi 200, nu. Este clar un impact pozitiv, şi asupra angajaţilor şi chiar asupra angajatorilor, pentru că (…) se plâng de lipsa forţei de muncă. Nu putem să… nu putem, efectiv nu se poate, nu se poate trăi cu salariu minim în România”, a declarat Marius Budăi, principalul coordonator al campaniei mincinoase de la PSD.  

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button