Politică

Iohannis, PSD și PNL cresc pensiile în fiecare zi: Din gură ei fac multe, dar în portofelul românului bate vântul

Președintele Klaus Iohannis se înscrie și el în corul lătrăilor care măresc pensiile românilor în fiecare zi. Din gură ei fac multe, dar în portofelul românului bate vântului. În disperarea de a mai prinde ceva capital electoral, Ciucă, Ciolacu, Budăi, Iohannis și alte nestemate neșlefuite ale guvernului PSD/PNL/UDMR promit zilnic măriri de pensii. Românii rămân cu buzunarele goale până la anul, iar politicienii sistemului tocmai au decis să își mărească salariile.

”Acum câteva zile, am spus că, în condiţiile în care avem o inflaţie destul de ridicată, este rezonabil ca salariile şi pensiile să crească, sigur, atât cât permite bugetul. Nu mi se pare corect ca demnitarii să fie primii care beneficiază de astfel de creşteri salariale. Puteam să rămânem mai spre urmă”, a declarat, vineri seară, Klaus Iohanis, statele Unite ale Americii.

Plenul Senatului a votat, miercuri, cu 91 de voturi pentru, 22 împotrivă, împotrivă şi 4 abţineri, un proiect de aprobare a unei Ordonanţe în care a fost introdus un amendament care prevede majorări ale indemnizaţiilor demnitarilor.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button