Politică

Angajări ilegale la Primăria Târgu Mureș

Începutul sfârșitului – angajări ilegale la Primăria Municipiului Târgu Mureș! Agenția Națională a Funcționarilor Publici dă în judecată Primăria Municipiului Târgu Mureș și implicit primarul, pentru angajările făcute de către noua administrație!

Oameni de casă, dosare mânărite, sfidarea legilor și a procedurilor administrative și asta nu este tot…Să fi dat în judecată de către ANFP, nu s-a întâmplat niciodată la primăria orașului, până acum!, afirmă consilierul local din Târgu Mureș, Claudiu Maior, pe Facebook.

Oare până unde mai poate merge prostia, ipocrizia, abuzurile și ilegalitățile administrative ale acestui primar și ale găștii lui?! Este ceea ce am spus cu câteva luni de zile în urmă, demonstrat de înregistrările Recorder cât și de demisiile unor oameni care încă se plimbă prin birourile primăriei.Sunt sigur că acesta este începutul sfârșitului pentru acest mod arogant, abuziv și ignorant de a face administrație ilegală la Târgu Mureș!, mai spune Maior.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button