Politică

Se creează premizele pentru ca AUR să dea viitorul președinte al României- Ciucă și Ciolacu candidații puterii

În anul 2024 va avea loc un ciclu de alegeri politice complet, inclusiv alegeri prezidențiale. La acest moment ambițiile politice creează premizele pentru ca AUR să dea viitorul președinte al României- Ciucă și Ciolacu sunt candidații puterii.

PNL este un partid în disoluție și care o ia pe urmele PDL. În ultimii ani s-a făcut foarte mult rău țării iar Răul făcut nu mai poate fi întors. După ce a schimbat vreo 3 președinți în doar 2 ani, PNL nu are nici o soluție practică pentru țară și nici o dorință de a lăsa oamenii buni să preia conducerea partidului. PNL și USR sunt cele două partide care au făcut rău țării prin liberalizarea haotică a pieței de energie. Astăzi România are cele mai mari prețuri din Uniunea Europeană deși suntem unica țară independentă energetic.

NICOLAE CIUCĂ este propunerea PNL pentru funcția supremă în stat iar PNL nu are altceva mai bun decât pe dubiosul general.

De altfel Nicolae Ciucă nu va mai fi premier începând cu 2023, ceea ce înseamnă că el va dispărea din imaginea publică și nu va mai avea aceeași putere instituțională.

PNL și PSD nu vor veni cu un candidat unic

În mod normal puterea ar trebui să vină cu un candidat unic, fie Nicolae Ciucă, fie Marcel Ciolacu.

Dar nu va fi așa.

PSD este un partid mult prea mare pentru a deveni anexa PNL. Și așa este greu să fii vioara a doua într-un guvern în care PNL are ministerele cheie și premierul.

PSD nu a anunțat încă un candidat la prezidențiale, însă așa cum se văd lucrurile cu siguranță Marcel Ciolacu va fi acela.

Să nu uităm că din 2023 Marcel Ciolacu va fi premier, adică va întra în prim-plan. La cum știm noi PSD se va începe cu pomana electorală după 3 ani de cumplită sărăcie. Este strategia PSD de mai bine de 30 de ani, să aducă bunăstare doar în campania electorală.

AUR are prima șansă să dea președintele Țării

AUR caută cea mai bună soluție de președinte pentru România.

Cetățenii detestă la acest moment puterea, ei consideră că PSD și PNL reprezintă sistemul care a distrus țara.

Președintele partidului, George Simion, spune că nu se pune pe el în primul plan și se va încerca identificarea unei personalități de care România să fie mândră.

„Nu voi fi eu candidatul AUR, îmi doresc să oferim cea mai bună soluție și să dăm un președinte care să nu fie al sistemului. AUR va da președintele în 2024” susține președintele George Simion.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button