Politică

VIDEO: George Simion și-a cumpărat toate legumele pentru nuntă de la fermierii români

George Simion și-a cumpărat toate legumele pentru nuntă direct din grădinile fermierilor români. Mulți spun că este populism, noi spunem că este un bun exemplu.

Ar trebui să facă toți politicienii un așa populism și am scoate România din sărăcie, dar ei cumpără fițe la Paris. Politicienii români detestă să meargă să se vadă cu fermierul român deoarece l-au obligat să trăiască în sărăcie, iar lor nu le place sărăcia deoarece ei au adus-o. Politicienii mănâncă la restaurante scumpe, de fițe, ei nu servesc roșii și castraveți românești și plini de trudă.

George Simion a publicat un material video cu pregătirile pe care le-a făcut pentru propria nuntă care are loc în acest weekend. Președintele AUR s-a dus în Dâmboviți, direct la fermierii români, pentru a cumpăra fructe și legume precum roșii, castraveți, gogoșari, pătrunjel, șamd.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button