Politică

Oradea, mica Veneție a Vestului mulțumită incompetenței baronului local Ilie Bolojan

Presa sistemului îi ridică osanale baronului liberal, Ilie Bolojan, dar efectele acțiunilor sale încep să apară la tot pasul. La orice ploaie mai puternică Oradea devine o mică Veneție a Vestului în zona pasajului Magheru grație lucrărilor de mântuială executate de firmele de casă ale lui Ilie Bolojan și PNL.

80 % din canalul Paris a fost acoperit cu pasajul Magheru, iar apele pluviale mai pot ajunge în râul Criș. Apa iese pe stradă prin gurile de canal înainte de a ajunge în Criș, în cazul ploilor puternice din cauza debitului redus prin construcția pasajului Magheru. Incompetența lui Ilie Bolojan nu are limite, iar acțiunile sale nu pot fi trecute cu vedere. Centrul orașului a fost modernizat în timp ce restul străzilor arată ca după bombardament.

Așa se câștigă mandate în România, ”afară-i vopsit gardulînăuntru-i leopardul”. Bolojan va plăti într-o zi pentru totul răul făcut orădenilor.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button