Politică

Dan Tănasă, către Ciolacu: Cu ce ești șantajat de UDMR?

Liderul AUR, Dan Tănasă, îl întreabă pe președintele PSD Marcel Ciolacu de ce îl apără pe Kelemen Hunor și cu ce îl șantajează UDMR, respectiv Ungaria, având în vedere insultele repetate la adresa statului român venite din partea liderilor maghiari și lipsa de reacție a PSD.

„Marcel, cu ce ești șantajat de UDMR sau Ungaria. Marcele explică oamenilor cu ce ești șantajat. Care este motivul pentru care, în momentul acesta, UDMR, adică Ungaria, are post de vicepremier în Guvernul României și controlează trei ministere. Cu ce ești șantajat Ciolacu?

Explică românilor care este motivul pentru care, dezvoltarea României, miliarde de euro, sunt date pe mâinile Ungariei, adică ale UDMR-ului. Ciolacu, explică românilor motivele pentru care UDMR este la guvernare în acest moment în România. Care sunt motivele pentru care, nu doar că nu taxezi în niciun fel derapajele inacceptabile ale UDMR-ului, dar mai mult, îi ți-i spatele lui Kelemen Hunor și taci din gură atunci când se întâmplă evenimente absolut insultătoare la adresa demnității naționale române.

Cu ce te șantajează Ungaria, Marcel Ciolacu? Explicăle românilor! Răspunde la o întrebare simplă și banală: Cu ce te șantajează Ungaria, Marcel Ciolacu?”, a declarat vicepreședintele AUR, Dan Tănasă.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button