JUSTIȚIE

Primăria Sibiu, dată în judecată pentru construcția noului stadion: sesizare făcută de I.S.C., Prefectura Sibiu și Ministerul Sportului

Primăria Sibiu și Consiliul Local au fost date în judecată de Inspectoratul de Stat în Construcții, Instituția Prefectului Sibiu și Ministerul Tineretului și Sportului pentru că în faza premergătoare construirii noului stadion municipal din Sibiu au fost demolate imobile sau bunuri care aparțineau unor alte entități, anunță Turnul Sfatului.

Deși în primă fază Primăria a avut câștig de cauză în instanță, iubitorii fotbalului se tem că procedurile judiciare ar putea întârzia acum omologarea și darea în folosință a stadionului.

Reprezentanții Clubului Sportiv Municipal Sibiu au precizat că au sesizat Procuratura, întrucât a fost demolat un spațiu care se afla în proprietatea lor, stadiul cercetării nefiind comunicat oficial până la ora redactării acestui articol. Neoficial, odată ce noua peluză va fi gata, CSM ar urma să primească un nou spațiu pentru desfășurarea activității.

Pe de altă parte, pe acest subiect a intervenit și Inspectoratul de stat în Construcții, deoarece municipalitatea a emis o autorizație de demolare pentru imobile pe care nu le avea în proprietate. Și acest proces s-a judecat tot la Tribunalul Sibiu. Procesul are numărul 2449/85/2021, parte în dosar fiind și Instituția Prefectului Județului Sibiu, fiind vorba despre atacarea unui act administrativ emis de o instituție publică.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button