PoliticăSĂNĂTATE

Inițiativă legislativă AUR: „Medicina de urgență NU este proprietatea lui Arafat”

Medicina de urgență ar urma să treacă în coordonarea operațională și controlul integral al Ministerului Sănătății,, dacă propunerea legislativă a Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) va deveni lege.

Anunțul a fost făcut, duminică, de liderul AUR, senatorul Claudiu Târziu. Potrivit acestuia, deoacamdată propunerea AUR a fost avizată favorabil de Consiliul Legislativ.

„Propunerea legislativă a partidului nostru, prin care medicina de urgență va intra în coordonarea operațională și controlul integral al Ministerului Sănătății, a fost avizată favorabil de Consiliul Legislativ.

Dacă va deveni lege, acesta va fi un pas important spre revenirea la normalitate a sistemului de sănătate din România – sistem grav afectat în ultimii 32 de ani și adus în pragul colapsului.

Medicina de urgență nu este proprietatea lui Arafat-DSU. Românii sunt sătui de incompetență, lăcomie și impostură”, a transmis, duminică, pe Facebook, președintele CNC AUR, senatorul Claudiu Târziu.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button