Politică

Adrian Axinia: AUR a depus 95 de proiecte de legi. Partidele sistemului le-au respins pe toate

Deputatul AUR de Prahova, Adrian Axinia, anunță că partidul AUR a depus 95 de proiecte de legi, proiect ce puteau schimba România la față, însă partidele sistemului au respins in corpore toate proiectele AUR.

„Partidelor aflate la guvernare le este frică de AUR. De aceea lansează minciuni după minciuni la adresa noastră, însă realitatea îi contrazice, iar oamenii au înțeles care este adevărul. Contrar minciunilor lansate de PSD și PNL, AUR a depus în Parlament peste 95 de proiecte de lege.”

De cele mai multe ori, legile depuse de noi sunt blocate, tergiversate sau respinse. Există și cazuri în care proiectele inițiate au fost preluate sau redepuse de către partidele aflate la guvernare pentru a-și asuma propunerile.

Foarte multe dintre inițiativele noastre au un impact major. Vă las mai jos doar câteva exemple:

✅️ Înregistrarea și arhivarea video a ședințelor de consilii locale și județene astfel încât cetățenii să poată avea acces la modul în care se iau deciziile în interiorul consiliilor locale.

✅️ Eliminarea pensiilor speciale prin impozitarea cu 90% a valorilor care depășesc salariul președintelui țării.

✅️ Eliminarea subvenției publice sau să se permită că acei bani să fie direcționați către construcția de spitale sau așezăminte sociale și sanitare.

✅️ Proiect de lege privind construirea autostrăzii Suceava- București.

✅️ Proiect de lege privind creșterea numărului de parlamentari aferenți diasporei.

✅️ Proiect de lege privind identificarea terenurilor degradate în vederea realizării de împăduriri.

✅️ Proiect de lege privind interzicerea exploatărilor industriale a pădurilor.

✅️ Proiect de lege privind îmbunătățirea condițiilor ce vizează securitatea la incendiu a clădirilor.

✅️ Proiect de lege pentru ajutorarea familiilor cu mulți copii în vederea stabilirii unor beneficii fiscale cu privire la plata taxelor și impozitelor.

Cimpoi Adrian

Cimpoi Adrian este absolvent al Universității din București. După o perioadă în care a fost redactor și reporter pentru un post de televiziune, a decis să-și continuie drumul în presa scrisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button